Festmøbler / Partymøbler

For å skape en vakker, hyggelig og festlig atmosfære kreves det riktige møbler. Dette er Nordica Design eksperter på. Vi har møblene du er ute etter for å skape en unik bankett som gir gjestene en minneverdig opplevelse. Vi har bord og stoler av høy kvalitet med rene linjer, som vil forvandle selskapsrommet til et perfekt sted for en glamorøs festopplevelse.festmøbler

Når du dekorerer selskapet ditt er det mange ting du må tenke på. For eksempel, er det viktig å investere i møbler som lett kan tilpasses ulike selskapsbehov. Våre festmøbler vil passe både for en formell lunsj og for gallamiddager. Selv om møblene skal være luksuriøse og bidra til å spre glans over selskapet må de også være praktiske og holdbare. Du ønsker jo å ha møbler som raskt og enkelt kan ryddes bort og lagres på ulike måter. Stolene skal vare lenge og både bord og stoler skal være lette å rengjøre. Selvfølgelig skal også møblene du velger være komfortable. Gjestene dine skal være i stand til å slappe av og sitte komfortabelt i lang tid.

Her hos oss finner du bord som er enkle å håndtere og lagre. Dette er såkalte klappbord. De kan lett brukes som et ekstra bord, de tar liten plass ved oppbevaring og er lette å sette ut og pynte lokalet med. For eksempel kan de brukes i lokalet til å sette drinker og fingermat på. Vi har også flotte buffet é bord og hjørnebord som kan settes rundt på ulike steder i lokalet. Bordene vi har i vårt sortiment finnes i ulike materialer – noen også i plast.

Tenk på hva som er den beste langsiktige investeringen for deg og ta en titt på vårt brede utvalg. Hos Nordica Design finnes det nok av stoler i ulike prisklasser og forskjellige design, og du kan du finne alt fra moderne bankettstoler med aluminium til mer klassiske stoler. Velg mellom en rekke farger og mønstre på stolsetet. Vi selger også trekk til stolene, som kan være en god investering fordi dette beskytter, men også fordi du får muligheten til å raskt og enkelt endre farge på stolene.

Hvis du har spørsmål eller noe du lurer på, er du velkommen til å ta kontakt med våre svært kunnskapsrike konsulenter. De hjelper deg mer enn gjerne for å skape det ultimate festlokalet, med møbler fra Nordica Design.