Kafémøbler

Den norske kaffekulturen er unik, og Nordica Design vet i hvilke omgivelser nordmenn liker å nyte kaffen sin. Vi har et stort utvalg med mange variasjoner for de som er ute etter kafémøbler. Her finner du stoler, bord og modulære sofaer i ulike stiler, fra klassiske kafémøbler til et mer moderne og minimalistisk design.kafémøbler

Det er viktig at en café er hyggelig og at gjestene føler seg velkomne, slik at de kommer tilbake. Dette har vi selvfølgelig hatt i tankene våre når vi har spesialplukket våre produkter. Her finner du alt fra moderne kvalitetsmøbler som skaper en hjemmekoselig følelse og behagelige å sitte på. Våre caféstoler er laget av holdbare materialer som tre, plast eller metall, og mange har behagelige puter i stoff eller skinn. Her finner du møbler i forskjellige farger, og de er spesielt utviklet for å møte ulike behov – alt fra å bli brukt i en liten hagecafé til større og moderne lokaler. Kafémøbler som både er slitesterke og lette å løfte, gjør de enkle å rengjøre og flytte på, og nettopp slike møbler finner du i vårt sortiment.

Hos Nordica Design finner du elegant designede trestoler, fargerike og vakkert konstruerte plaststoler, og lette og holdbare metallstoler. Noen modeller kan også brukes utendørs. Ta gjerne en titt på våre modulsofaer i klassisk design, som vekker den ekte gamle cafeen til live – eller hva med en 50-talls amerikansk retrostil? Våre modulsofaer er lette å arrangere på ulike måter, slik at du får så mange sitteplasser som mulig i lokalet ditt. Du kan velge mellom moderne eller klassiske sofamoduler. Vi har et bredt utvalg av materialer og farger, noe som gjør det enkelt å finne sofaer som passer inn med resten av interiøret i cafeen din.

Våre cafébord kommer i forskjellige former og størrelser. Felles er at de er lette å rengjøre og produsert i holdbare materialer. Vi har alt fra små, runde bord som passer perfekt i små rom, til store solide møbler som fungerer godt i rom der større grupper kan samles.

Nordica Design har et bredt og variert utvalg som passer til alle typer virksomheter. Vi har fokusert på å levere produkter av høy kvalitet samtidig som de er lave i pris. Ta derfor en titt i vår nettbutikk og se hva vi har å tilby. Siden du som kunde er viktig for oss, har vi også investert i raske og pålitelige leveranser. Vi ønsker at du skal bli like fornøyd som resten av kundene våre. Du bør derfor kontakte våre dyktige medarbeidere hvis du har noen spørsmål – de ønsker å hjelpe deg med det du trenger. Vi lover å gi deg god service, høy kvalitet og konkurransedyktige priser – og muligheten til å gjøre din café til en oase, hvor gjestene kommer tilbake.