Kaféstoler

Kafestoler


Har du en kafé og ser etter innredning til lokalet? Da har du kommet helt rett. Vi på Nordica Design har et stort utvalg av kafestoler til meget konkurransedyktige priser. De siste 20 årene har kafétrenden virkelig slått ned som en bombe i Norge. Denne trenden har vi virkelig fokusert på her på Nordica Design, ved å satse på et stort utvalg av kvalitetsmøbler du kan velge mellom, uansett om du har en liten, koselig kafé i en bakgate eller om virksomheten din er en del av noen av de større kjedene.kafestoler

Kaféen din burde være preget av hva du serverer og hva slags kunder du henvender deg til. Ved å tenke nøye gjennom hva slags inntrykk du ønsker å formidle, og hvordan du vil at gjestene skal føle seg når de besøker, får du sikkert noen idéer om hva slags møblement du burde velge. Serverer du bare kaffe og kaker eller tilbyr du mat? Dette er avgjørende faktorer for hvilke kafestoler du burde se etter. Du kan for eksempel velge høye bord, med matchende stoler, eller velge å gå for en hyggelig innredning der myke sofaer blandes med vanlige stoler. Uansett hvilke typer kafestoler du leter etter har du kommet helt rett: Nordica Design har stolene for deg, og det til meget rimelige priser.

Tenker du på å forandre eller forbedre kaféen din? Trenger du tips og råd? Stoler som passer til en kafévirksomhet har fordelen ved at de ikke alltid trenger å være av samme modell eller ha samme stil. En kafé kan uproblematisk matche runde og firkantede bord, og stoler av ulikt design, for å lage en egen, unik atmosfære. Kaféen din kan gjerne ha egne avdelinger eller sittegrupper for enkeltgjester som vil sitte og lese avisa eller sitte på laptopen i fred, og andre typer møbler og stoler i avdelingen der gjester kommer for å møte hverandre. Du kan til og med introdusere muligheten til å stå oppreist rundt et høyere bord istedenfor å sitte nedsunket i en dyp lenestol. Har du mulighet for uteservering bør du ha det i baktankene når du bestiller stolene dine. Nordica Design har et stort utvalg av ulike kafestoler – utforsk utvalget vårt her. Vårt kunnskapsrike personale er selvsagt tilgjengelig for å hjelpe deg. At vi er en av de beste på markedet når det gjelder kafémøbler, vises tydelig på alle de fornøyde kundene som har valgt å handle hos oss på Nordica Design.

Go to Top