Loungemøbler

Nordica Design tilbyr et elegant og variert utvalg av loungemøbler. Her vil du finne lenestoler, sofaer, salongbord og krakker, og alle kan kombineres på ulike måter. Vi har fleksible loungemøbler med raffinerte løsninger, som gjør det enkelt å omorganisere og endre karakter av loungen hvis du ønsker dette. Vi vet hvor viktig det er med høy kvalitet, og dette er også grunnen til at fokuset vårt er på å finne de produsentene som også deler denne lidenskapen, samtidig som vi fortsatt kan tilby konkurransedyktige priser.loungemøbler
Ordet lounge refererer til et spesielt område hvor gjestene kan slappe av. Det finnes lounger i barer og selv i hotellfoajéer med komfortable og innbydende møbler, vanligvis sofaer og lenestoler.

Vårt utvalg av lenestoler, sofaer, salongbord og krakker er alle stilfulle og moderne løsninger for lounger i baren, samt i hotellfoajéer. Loungemøbler er mye brukt og blir derfor også raskt slitt. Derfor er det viktig å investere i møbler av høy kvalitet, som er stilige, men samtidig komfortable . Ved å investere i kvalitet og tenke langsiktig, er det enkelt å endre og forvandle en salong ved hjelp av ny belysning, tekstiler og bord. Avhengig av hvor og i hvilken sammenheng du setter møblene sammen, kan du variere stil og form underveis. Tenk på hva du trenger – vil du være i stand til å servere mat på bordet eller ønsker du kun å tilby gjestene noe forfriskende å drikke og en enkel matbit? Det viktigste er at gjestene skal føle seg velkommen til å sitte ned i akkurat din lounge.

Vi har også en rekke krakker i unike design. Ved hjelp av disse kan du sette et eksklusivt preg til baren eller foajeen, samtidig som du utvider antall sitteplasser. Krakker er også egnet for mindre områder, hvor det er viktig å tilby nok sitteplasser, og det ellers ikke er nok plass til stoler.

Vi har lang erfaring i å levere loungemøbler til både til store offentlige og mindre private virksomheter. Fordi vi tror på at kunden skal få kvalitet til gunstige priser, har vi fått mange fornøyde kunder – du kan lese mer om disse under referanser. Ta en titt på vårt flotte utvalg for å finne de rette loungemøblene som passer dine behov – vi ser frem til å ta imot deg, slik at også du blir fornøyd.