Restaurantmøbler

Hos Nordica Design finner du et komplett og variert utvalg av restaurantmøbler. Vi har mange års erfaring med leveranser til både offentlig og privat virksomhet. Vårt motto er å investere i kvalitet, men også å tilby våre kunder rimelige produkter. Vi synes at et restaurantbesøk skal være en opplevelse i seg selv, i stedet for bare et raskt besøk for å fylle magen. Det generelle inntrykket når din potensielle gjest enten ser gjennom vinduet eller går inn døra er viktig, og det er her du kan tiltrekke deg gjestene og skape en følelse og atmosfære for hva som kan forventes når det gjelder mat, så vel som service. Det er dette vi har i tankene når vi velger ut våre produkter.restaurantmøbler

Valgene du tar når du bestiller møblene dine spiller en betydelig rolle for å skape en spesiell og minneverdig atmosfære. Innredningen i restauranten din skal friste kundene til å komme inn og glede miljøet sammen med maten. Ofte blir de også lenger hvis miljøet er hyggelig, og dette fører til at gjestene gjerne bestiller både dessert, kaffe og mer i glassene.

Vi kan tilby alt fra polstrede, luksuriøse varianter av stoler til enklere, stilrene sett. Hva du velger er helt basert på personlig smak, samt hvordan ditt restaurantkonsept ser ut når det kommer til mat og stil i lokalet. Før du bestiller restaurantmøbler, ha gjerne i tankene hvordan ditt lokale vil se ut med tyngre, elegante møbler eller en mer moderne og lettere stil. Selv stoffene du har fra før, og fargevalget på vegger og gulv, påvirker valg av restaurantmøbler.

Når du kjøper møbler til en restaurant, er det ikke nok å fokusere på å finne noen stoler og bord. Møblene dine skal være funksjonelle og bekvemme, både for gjester og ansatte. Du kan oppnå en herlig og koselig atmosfære ved hjelp av våre modulære sofaer og lenestoler, produsert nettopp for bruk i restauranter.

Plasseringen av restaurantmøblene i lokalet er en viktig detalj som du bør vurdere nøye. Hvor mange gjester kan du servere i restauranten? Hvordan kan du plassere møblene slik at de gjør det lettere for servitørene? For gjestene betyr også avstanden til andre bord mye, samtidig som du ønsker å få flest mulig gjester inn i lokalet. Vi gir deg derfor dimensjonene på våre restaurantmøbler, for å gjøre planleggingsfasen lettere for deg.

Du er hjertelig velkommen til å besøke Nordica Design, slik at du i fred og ro kan velge fra et bredt utvalg av stilige og praktiske restaurantmøbler som passer til alle typer restaurantmiljøer. Enten du vil ha tips og råd, eller du trenger svar på spørsmål, vil våre ansatte hjelpe deg etter beste evne. Alle hos Nordica Design er her for deg og dine behov.