Fest / Bankettstoler

Fest / Bankettstoler


Vi på Nordica Design tilbyr deg et bredt utvalg av stoler til festsaler og banketter. Vi har stoler med seter i ulike fargekombinasjoner og materiale, for å gjøre det enkelt for de gå matche dem med resten av dekorasjonene. Ved å velge en farget stol i, for eksempel, grønt, rødt eller blått, har du mulighet til å styre rommets fargevalg i ulike retninger, som senere kan matches med blomster og duker. Ta derfor hensyn til fargen på gulvet eller teppet, samt naturligvis også tapeter og gardiner, når du velger stoler til et festlokale. Dette er viktig for å konstruere et helhetlig inntrykk som ikke dominerer eller forstyrrer synsinntrykket.bankettstoler

På en festligere sammenkomst som et bryllup, en viktig bursdag, dåp eller et jubileum, er det ofte normalt å servere et måltid med flere retter. Dette gjør at stolene som velges ikke bare er nødt til å matche resten av innredningen angående form og farge – de må også være komfortable og innbydende så gjeste sitter glade og fornøyde i flere timer, mens de spiser og skåler i gode venners lag. Hos oss kan du finne alt fra den enkle, stilrene varianten til trestoler med skinntrekk og armlene. Velg ut ifra om du vil ha en stil som passer til møblementet på et arrangement, som kan forandres senere, eller om du vil ha langsiktig gjennomtenkt møblement, som har en stil passende til flere forskjellige arrangementer. Uansett hvilken stil du foretrekker for lokalet, kan du garantert finne den i nettbutikken vår. Vi har lang erfaring med å levere møbler både til offentlige og private lokaler. Vi satser på å tilby kun de beste produktene til de beste prisene. Dette har gitt oss mange fornøyde kunder opp gjennom årene.

Ved å velge vår nettbutikk får du mulighet til å sammenligne forskjellige produsenter, modeller og priser – så du kan finne det beste for deg, i ro og fred. Du kan også ta en titt på våre øvrige kategorier for å finne passende bord som matcher fest– og bankettstolene du har valgt. Kanskje finner du også et sofahjørne blant våre loungesofaer, som du kan sette i festlokalet, eller noe fra vårt utvalg av utemøbler for å sette på terrassen utenfor. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Fest / Bankettstoler – Norges Laveste Priser?‎ Bredt sortiment av Fest / Bankettstoler.

Go to Top