Velkommen til Nordica Design – Skandinavisk kvalitet til rett pris!

Helt fra vi ble grunnlagt i 2016 har vi levert utmerkede møbelløsninger med en perfekt blanding av skandinavisk kvalitet, konkurransedyktige priser og rask, pålitelig service. Vi har også blitt en viktig aktør i møbelbransjen og har et tydelig nærvær i Skandinavia, Baltikum, Storbritannia og Italia.Den omfattende erfaringen teamet vårt har innen HORECA-bransjen og andre offentlige omgivelser, gjør at vi forstår de unike behovene som oppstår i disse bransjene, og kan lage møbler som dekker alle behovene dine – funksjonalitet, holdbarhet og estetikk.

Den årelange ekspertisen vår innen design er kjernen i alt vi gjør. Produktene våre er en sømløs fusjon av elegant design og håndverk i verdensklasse, slik at du får overlegen kvalitet til rett pris. Trenger du en spesialdesignet modell? Vi har ekspertisen og ressursene som kreves for å gi liv til visjonen din.

For å gi deg konkurransedyktige tilbud tilbyr vi kjøp av møbler direkte fra fabrikken. Dette eliminerer unødvendige mellomledd og kostnader og sikrer at produktene våre kan sendes raskt til rett sted, slik at prosjektene dine kan fortsette uten uventede forsinkelser og problemer.

Vi gjør alt for kundene våre, og kvalitet er selve ryggraden vår. Vi gir 3 års garanti for offentlige omgivelser på alle kjøp av Nordica Design, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Velg oss som foretrukken partner når du skal skape inspirerende omgivelser med møbler som kombinerer stil, holdbarhet og verdi. Kontakt oss i dag for å diskutere kravene i prosjektet ditt, og la oss hjelpe deg med å forvandle drømmen din til virkelighet.