Loungesofaer

Loungesofaer


Hos Nordica Design finner du loungesofaer passende for alle miljøer, fra hotellfoajeer til barer. Vi på Nordica Design har mange års erfaring av innredning og salg over internett. Dette gjør at vi i dag har mulighet til å velge ut noen av de peneste loungesofaene fra tilbydere kjent for kvalitet og holdbarhet, alltid til lave priser. Sammen med kjapp og sikker levering, og god service både før, under og etter kjøpet, gjør det oss til din perfekte partner når det kommer til innredning og valg av loungesofa. Loungesofaer har fordelen av at de kan kombineres og matches i det uendelige, som gjør en loungesofa til et svært klokt kjøp som kan følge med din bedrift i mange år. Ved å kombinere din loungesofa med andre møbler fra vårt loungesortiment kan du skape et avslappet og bekvemt miljø for dine gjester. Utforsk gjerne vårt brede utvalg allerede i dag.loungesofaer

Sofaer for lounger og offentlige miljøer er stilrene, vakre og herlige å synke ned i. De loungesofaene vi tilbyr er alle av høy kvalitet, og kommer i mange variasjoner av stiler og materialer. Det gir deg alle muligheter til å finne en loungesofa som passer den eksisterende innredningen – eller match dem med andre møbler i vårt utvalg for å skape noe helt nytt. En loungesofa fungerer også bra som et sittemøbel i resepsjonen din, eller hvorfor ikke i en del av din kafé eller bar, der du vil at dine gjester skal kunne ha sosial omgang? Bare fantasien og lokalet setter grenser for hvordan våre loungesofaer kan brukes på beste mulige måte.

Å gå til innkjøp av loungesofaer til bedriften og lokalene dine er en stor beslutning, og som alltid bidrar møblene i høyeste grad til den gjennomtrengende atmosfæren og følelsen i et lokale. Tenk derfor gjennom valg av materiale, farge og stil på loungesofaen før du slår til, for å være sikker på at den matcher øvrig innredning og går hånd i hånd med den følelsen som du vil at lokalene skal formidle. Ekstra viktig er dette om loungesofaen skal plasseres i en resepsjon eller i en del av lokalene som er det første de besøkende ser. Hva sier sofaen om bedriften for øvrig? Passer den sammen med det budskapet og de signalene som du vil gi nye gjester når de først ankommer? Vårt kyndige personell på Nordica Design hjelper deg gjerne i å finne rett møbel, uansett hvilken stil eller modell du velger.

Go to Top